فروشگاه

پست های آموزشی

پست آموزشی

درس بیستم دوره متوسطه آموزش سنتور استاد رسولیان

  • انتشار1401/12/25
درس بیستم دوره متوسطه آموزش سنتور استاد رسولیان

سلام. درس بیستم از دوره متوسطه آموزش سنتور را مشاهده می فرمایید. در این درس تمرین بیست و سوم از کتاب شیوه سنتور نوازی استاد کامکار به نام آدم برفی، توسط استاد رسولیان به شما آموزش داده می شود. نکته قابل توجه این درس، تغییر ریتم در میانه تمرین است. ابتدا کسر میزان سه چهارم را داریم، سپس به ریتم سه چهارم می رسیم و دوباره به همان چهار چهارم باز می گردیم. این قضیه باعث می شود در هنگام استفاده از مترونوم نتوانیم از ضرب قوی یا صدای شاخص مترونوم استفاده نماییم. استاد تمام نکات مربوط به تئوری و نت خوانی درس بیستم را پای تخته به شما آموزش می دهد، سپس آن را بر روی ساز اجرا می نماید.

 

چکیده مطلب:

این پست آموزشی، درس بیستم از دوره متوسطه آموزش سنتور در وبسایت نت به نت می باشد. در این درس هنرجویان تمرینی از کتاب شیوه سنتور نوازی پشنگ کامکار به نام آدم برفی را به صورت تصویری و به تدریس استاد رسولیان یاد می گیرند. آدم برفی یک ملودی کودکانه از ثمین باغچه بان است. تغییر ریتم وسط ملودی از نکات جدید آموزشی این درس است و استاد پای تخته به بیان آن می پردازد.

 

مرحله به مرحله با آموزش سنتور تا سطوح پیشرفته

همانطور که استاد در ویدیو توضیح می دهد، یادگیری هنر کاملا تدریجی است. هیچ وقت یک شبه نمی توان به نوازنده ای حرفه ای تبدیل شد. شاید در بسیاری از امور زندگی میانبرهایی وجود داشته باشد. مثلا برای کسب یک شغل، داشتن پارتی؛ برای راه افتادن کار، دادن رشوه؛ برای حل مشکلات حل نشدنی، پرداخت پول و دادن باج به کار آید؛ اما قاموس هنر پاک است و بری. هنر جلوه ای از عظمت و هارمونی هستی است. برای چشیدن طعم آن، و رسیدن به جایگاهی در آن؛ خون دلها باید خورد و زحمت ها باید کشید.

همین که در هر درس از آموزش سنتور، یک نکته جزئی ولی جدید را می آموزید، به سان ضرب المثل قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود؛ قطره های مهارت شما رو به سوی دریای بی کران هنرمندی سرازیر می شود. اطمینان داشته باشید اساتید بزرگی مثل فرامرز پایور و پشنگ کامکار، این راه را از قبل طی کرده اند و کوله باری از تجربه خود را به میان آورده اند تا ما نیز مسیر صحیح را بیاموزیم و با صبر و پشتکار مراحل پیشرفت را یک به یک طی نماییم. پس به این اتودها و تمرین ها، اعتماد داشته باشید. هر درس تکه پازلی است هدف دار و تدوین شده توسط اساتید بزرگ. این راه عاشقی را باید قدم به قدم طی کرد. هدف ما منعم شدن از زیبایی مسیر و عطر گلهای بهاری تا رسیدن به مقصد است. پس طی مسیر با هواپیما و قطار را از سر بیرون کنید و از راه پیش رو لذت ببرید.

 

آموزش آهنگ آدم برفی برای سنتور

این ادم برفی، جلوی تنور

بس که نون پخته، آتیش گرفته

کی دیده که برف، آتیش بگیره

بارون فروردین، برفها رو شسته

 

آدم برفی یک ملودی کودکانه است که توسط ثمین باغچه بان ساخته شده است. نت این آهنگ توسط پشنگ کامکار در کتاب شیوه سنتور نوازی آورده شده است. استاد رسولیان نکات آموزشی این آهنگ را در ویدیوی درس یک به یک شرح می دهد. تنها تفاوت این درس با درسهای قبلی، تغییر ریتم در وسط ملودی است. توضیحات لازم در مورد نحوه اجرای نتهای سیاه، چنگ و دولاچنگ در کسر میزان های سه چهارم و چهار چهارم در این ویدیو آمده است. این یک تمرین ساده اما کاربردی برای هنرجویانی است که هم اکنون با درس های دوره متوسطه آموزش سنتور در وبسایت نت به نت در حال یادگیری ساز اصیل و دلنشین سنتور هستند.

 

خرید سنتور استاندارد و مناسب برای همه نوازندگان

ما در فروشگاه نت به نت، سنتورهایی را ارائه کرده ایم که از بابت کیفیت و استاندارد بودن آن مطمئنیم. اعتقاد داریم هنرجویی که در امر مهم آموزش به مجموعه ما اعتماد کرده است، لایق بهترین هاست و حفظ همین اعتماد که به راستی سرمایه اصلی ماست؛ وظیفه ای است که همیشه با افتخار به دوش می کشیم.

اگر سنتور مناسب و استاندارد می خواهی سری به فروشگاه نت به نت بزن. گلچینی از سنتورهای خوب با قیمت مناسب را در معرض نمایش قرار داده ایم. این سنتورها را مستقیما از سازندگان حرفه تهیه کرده ایم و پس از بررسی و ارزیابی دقیق توسط کارشناسان فنی ما، در اختیار دوستدارن هنر قرار گرفته است.

 

خرید سنتور با بهترین کیفیت و قیمت از فروشگاه نت به نت

 

سوالات متداول

این کار بیشتر برای هماهنگی بین شعر و ملودی رخ می دهد. برای آنکه وزن اشعار و جملات میزان ها با یکدیگر در تعامل باشند، گاه نیاز به تغییر در ریتم به وجود می آید. البته این تغییر منحصرا برای دلیل ذکر شده نیست. آهنگساز به سلیقه خود می تواند از کسر میزان های مختلف در یک قطعه استفاده نماید.
یک هنرجوی متوسطه سنتور، حداقل یک ساعت مفید را باید به تمرین اختصاص دهد. اما حداکثر آن محدودیتی ندارد و به قولی هر چه بیشتر بهتر. البته تمرین نباید به حدی باشد که خستگی بر نوازنده غلبه کند. تنها راه پختگی و روان شدن دست نوازنده، از تمرینات منظم و پیوسته می گذرد.

توجه !

برای نمایش کامل ویدیوی درس بالا ابتدا از طریق کادر زیر درس مربوطه را خریداری نمایید.

سپس آن را از طریق پروفایل کاربری خود دانلود کنید. 

در صورت خرید پکیج مربوط به این آموزش ، به جای خرید تک درس ها ، حداقل 50 درصد هزینه ی خرید شما کاهش می باید.

نظر دهید (برای اعضا)

به این مورد امتیاز بدهید

Captcha

نظرات (0)

تاکنون نظری ثبت نشده است.

سبد خرید 0
تماس با ما