فروشگاه

پست های آموزشی

پست آموزشی

آموزش سنتور- بخش دوم کتاب- تکنیکهای سنتور نوازی- قسمت سوم

این آموزش قسمتی از پکیج آموزشی سنتور-دوره مقدماتی می باشد.
  • انتشار1400/12/26
آموزش سنتور- بخش دوم کتاب- تکنیکهای سنتور نوازی- قسمت سوم

سلامی دوباره به شما هنرجویان تلاشگر ساز دلنشین سنتور و همراهان گرامی وبسایت نت به نت. سومین قسمت از بخش دوم کتاب را ملاحظه می کنید. بخش دوم در کل مربوط به تقویت نت خوانی و آشنایی با علائم و تکنیک های سنتور نوازی است.  نت های این درس در صفحات ۵۵ تا ۵۷ کتاب دستور سنتور استاد فرامرز پایور قرار دارد و استاد رسولیان به طور مفصل به شرح و تفصیل موارد مربوط به نت خوانی و اجرای دروس بر روی ساز می پردازد.

 

آموزش سنتور در وب سایت نت به نت

 

هر چند درس های بخش دوم از دید هنرجو سخت و دشوار است، اما طی نمودن موفقیت آمیز آن، چنان لذت بخش و شیرین است که مسلما به همه زحماتش می ارزد. درسهایی خشک که فاقد ملودی است و هدف نگارنده از خلق این تمرین ها، تقویت مهارت مضراب زدن و یادگیری قواعد نت خوانی و تکنیک های خاص سنتور نوازی است.

در بعضی میزان ها یک نت سفید را می بینید اما در عمل آن نت سفید را باید ۱۶ سه لاچنگ در نظر بگیرید. این یک نوع خلاصه نویسی است. درج ۱۶ نت سه لا چنگ باعث شلوغ شدن می شود و گاه نت نویسان از این نوع خلاصه نویسی ها استفاده می کنند. علامت های آکسان، نوانس، خطوط اتحاد، زینت ها، همه و همه در این چند درس به صورت مکرر در تمرین ها به کار می رود.

عزیزان از بخش دوم کتاب نترسید! به آرامی و صبر و حوصله همراه با استاد پیش بروید. در درس های عادی کتاب به شما توصیه می کردیم که سرعت مضراب زدن را زیاد کنید. اما در این دروس سرعت را حذف کنید و توجه خود را صرفا به یادگیری معطوف نمایید.

بسیاری از آموزشگاهها بخش دوم کتاب دستور سنتور را با هنرجویان کار نمی کنند. خوشحال باشید که با یادگیری آنها سه هیچ در پروسه یادگیری پیش خواهید بود.

 

توجه !

برای نمایش کامل ویدیوی درس بالا ابتدا از طریق کادر زیر درس مربوطه را خریداری نمایید.

سپس آن را از طریق پروفایل کاربری خود دانلود کنید. 

در صورت خرید پکیج مربوط به این آموزش ، به جای خرید تک درس ها ، حداقل 50 درصد هزینه ی خرید شما کاهش می باید.

نظر دهید (برای اعضا)

به این مورد امتیاز بدهید

Captcha

نظرات (0)

تاکنون نظری ثبت نشده است.

سبد خرید 0
تماس با ما