هنرجویان عزیز تار و سه تار استاد اقبال، بنا به شرایط کنونی و قطعی تلگرام؛ موقتا یک کانال در اپلیکیشن بله راه اندازی گردید. نشانی @setar_learning و یا اینجا را کلیک کنید
جستجو

گفتگوهای کاربران چالش مضراب چپ در سه تار

کاربر

چالش مضراب چپ در سه تار

نت به نت

|

زمان عضویت: 1400/09/05

بازدید:115

|

جواب:3

خیلی از دوستان می‌پرسند موقع مضراب چپ ناخن به همه سیم ها میخوره این مشکلی داره؟ نه دوستان مضراب چپ معمولا پُر هست. چون سیم ها کوک هست و هارمونی درستی داریم مشکلی‌ نیست

زمان

1405/02/21 19:39

کاربر

نت به نت

یه نکته دیگه در مورد مضراب چپ. پیشنهاد میکنم دستتون کامل باز بشه و مضراب رو پرت کنید. بعضی بچه ها ضعیف میزنن

زمان

1405/02/22 19:20

کاربر

ثریا سهرابی

زمان عضویت: 1405/02/18

سلام استاد عزیز من دولا چنگ را اشتراک تهیه کردم .اما یه مشکل دارم اینکه ساز من 28پرده هست ساز شما 25پرده ،کمی گیج شدم .امکانش هست تو اپلیکشن بله ،یکبار جای پرده هارا بفرمایید. با تشکر از زحمات استاد عزیر

زمان

1405/02/23 11:41

کاربر

نت به نت

پاسخ

جواب: سلام استاد عزیز من دولا چنگ را اشتراک تهیه کردم .اما یه مشکل دارم اینکه ساز من 28پرده هست ساز شما...

درود به شما. درک میکنم اکثر هنرجویان این مشکل رو دارند ببینید من یک عکس دارم که الگوی اصلی سه تار ٢۵ پرده رو براتون آماده کردم. در بله پیام بدید بفرستم براتون. ولی عملا یه پرده ر بمل در بالا دسته اضافه میکنن و یه پرده هم بین فا و سل و یه ربمل هم در پایین دسته ( پس شد سه پرده اضافی) به این علت میشه ٢٨ پرده

زمان

1405/02/26 03:57