هنرجویان عزیز تار و سه تار استاد اقبال، بنا به شرایط کنونی و قطعی تلگرام؛ موقتا یک کانال در اپلیکیشن بله راه اندازی گردید. نشانی @setar_learning و یا اینجا را کلیک کنید
جستجو

گفتگوهای کاربران بهترین کتاب برای یادگیری سه‌تار؟ 🎶

کاربر

بهترین کتاب برای یادگیری سه‌تار؟ 🎶

نت به نت

|

زمان عضویت: 1400/09/05

بازدید:216

|

جواب:8

اگه بخواین فقط یک کتاب برای یادگیری سه‌تار معرفی کنین، انتخابتون چیه؟ 😍 کتاب هنرستان؟ شیوه ذوالفنون؟ یا یه کتاب دیگه؟ کدومش بیشتر بهتون کمک کرد و چرا؟ تجربه‌تون رو بنویسین شاید به بقیه هنرجوها هم کمک کنه �

زمان

1405/03/16 07:02

کاربر

mina emami arandi

زمان عضویت: 1405/03/16

درودها بر شما استاد اقبال عزیز . اموزشهای عالیتون و تیم خوبتون 🙏🌹 بنظر من برای شروع تار و سه تار، کتابهای هنرستان عالی هستند، یه نظم خاصی داره، هر کسی درس به درس تمرین خوب انجام بده و بره جلو، واقعا نتیجه خوب میبینه. برای رفع خستگی، در کنارش، تار و ترانه 😅

زمان

1405/03/16 07:43

کاربر

ملوک فیض نژاد

زمان عضویت: 1400/12/11

عرض سلام و خدا قوت به عوامل سایت به سایت .از کتاب اول هنرستان و تار و ترانه و جمع اوری اطلاعات جانبی و خرید پکیج های مربوطه برای یادگیری سه تار استفاده کردم مخصوصا عضویت در سایت نت به نت و استفاده از پست های اموزشی استاد اقبال باعث پیشرفتم شد . پیشاپیش از لطف بی دریغ استاد اقبال عزیزم سپاسگزارم . ارادتمند

زمان

1405/03/16 09:12

کاربر

نت به نت

پاسخ

جواب: درودها بر شما استاد اقبال عزیز . اموزشهای عالیتون و تیم خوبتون 🙏🌹 بنظر من برای شروع تار و سه تار،...

درود به شما ممنون از نظرتون . بله درست میگید . البته من به شخصه کتاب استاد جلال ذوالفنون جلد اول رو برای شروع سه تار نوازی مناسبتر میبینم به این دلیل که زودتر به ملودی ها و آهنگ ها میرسه و هنرجو دلزده یا خسته نمیشه . نسل امروز یه مقدار کم حوصله شدن و البته حق هم دارن . و کتاب تار وترانه که فرمودید عالیههه . من کلش رو در کانال یوتوب و آپاراتم آموزش دادم .

زمان

1405/03/20 05:12

کاربر

نت به نت

پاسخ

جواب: عرض سلام و خدا قوت به عوامل سایت به سایت .از کتاب اول هنرستان و تار و ترانه و جمع اوری اطلاعات جانبی...

درود به شما . خیلی خوشحالم که از آموزش ها استفاده میکنید . قصد دارم به زودی پکیج سطح پیشرفته آموزش سه تار هم بسازم و در وبسایت قرار بدم

زمان

1405/03/20 05:14

کاربر

ملوک فیض نژاد

عرض سلام و روز بخیر خدمت شما .ممنونم از حضور سبزتان .همچنین بذل توجه به پیام بنده در خصوص موارد مربوط به ساز سه تار .خوشحالم که قراره پکیج تازه و پیشرفته هم راه اندازی شود ما همچنان پی گیر و دنبال خواهیم کرد ......ارزوی سلامت و توفیق بیشتر برایتان .ارادتمند

زمان

1405/03/20 09:17

کاربر

ملوک فیض نژاد

درود و مهر خدمت شما بزرگواران عوامل اجرایی سایت نت به نت روزتان منور به الطاف الهی امید که در صحت و سلامت کامل باشین . ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون اینکه ایا بعد از اتمام کتاب اول استاد ذوالفنون یادگیری سه جلد دیگرش ضروری هست یا به همان کتاب اول بسنده کنیم ؟؟؟؟

زمان

1405/03/21 09:09

کاربر

ملوک فیض نژاد

درود و مهر خدمت شما امید که در صحت و سلامت باشی ببخشید یک سوال داشتم خدمتتون اینکه بعد از اتمام کتاب اول استاد ذوالفنون باید حتما سه تا جلد دیگر را هم تمام کنیم یا اینکه به جلد اول بسنده کنیم کافیه ؟؟ـ

زمان

1405/03/21 17:42

کاربر

نت به نت

پاسخ

جواب: درود و مهر خدمت شما امید که در صحت و سلامت باشی ببخشید یک سوال داشتم خدمتتون اینکه بعد از اتمام کتاب...

درود به شما. سپاس از توجهتون به آموزش های وبسایت نت به نت. نه لزوما نیاز نیست. اما اگر کتاب اول رو تموم کردید و با نحوه آموزش های کتاب استاد جلال ذوالفنون ارتباط برقرار کردید، خوبه که جلد دوم هم ادامه بدید. فعلا لز کتاب دوم پکیج بیات ترک روی سایت هست و به زودی ( افشاری - اصفهان - همایون) هم پکیجش روی سایت قرار میگیره 🌹😍

زمان

1405/03/21 18:32