هنرجویان عزیز تار و سه تار استاد اقبال، بنا به شرایط کنونی و قطعی تلگرام؛ موقتا یک کانال در اپلیکیشن بله راه اندازی گردید. نشانی @setar_learning و یا اینجا را کلیک کنید
جستجو

گفتگوهای کاربران چطور موقع صحبت اعتمادبه‌نفس داشته باشم؟

کاربر

چطور موقع صحبت اعتمادبه‌نفس داشته باشم؟

کاربر مهمان

|

زمان عضویت: 1405/02/23

بازدید:18

|

جواب:4

قبل حرف زدن همیشه نگران قضاوت بقیه میشم 😅 شما چطور اعتمادبه‌نفستون بیشتر شد؟

زمان

1405/02/23 08:48

کاربر

دلارام صفایی

زمان عضویت: 1399/11/14

به نظر من اعتماد به نفس با تمرین رشد میکنه. تمرین هایی که خانوم زارعی تو پکیجشون دادن محشره. ممنون که پکیج به این خوبی رو با فیمت مناسب در اختیارمون گذاشتید. واقعا برخی از اساتید نماها قیمتای نجومی میذارن و هیچ محتوایی هم ندارن.

زمان

1405/02/23 16:20

کاربر

دلارام صفایی

زمان عضویت: 1399/11/14

البته اضافه کنم که برخی کمبود تعتماد به نفس رو با اضطاب اشتباه می گیرن. اگه اضراب به صورت اختلال باشه و به حالت مزمن برسه؛ اون موقع بهتره از پزشک روان کمک گرفت.

زمان

1405/02/23 16:22

کاربر

ریحانه زارعی

زمان عضویت: 1403/04/02

فکر می‌کنم بیشتر آدم‌هایی که خوب صحبت می‌کنن، یه زمانی دقیقاً همین حس رو تجربه کردن 😄 اعتمادبه‌نفس توی صحبت کردن معمولاً قبل شروع به وجود نمیاد؛ وسط تمرین و تکرار ساخته میشه. برای من هم یکی از مهم‌ترین تغییرها این بود که کم‌کم تمرکزم از “قضاوت شدن” رفت روی “رساندن پیام” ✨ چون وقتی واقعاً درگیر منتقل کردن مفهوم باشی، ذهنت کمتر درگیر این میشه که الان بقیه درباره‌ت چی فکر می‌کنن. و جالب اینجاست که خیلی وقت‌ها، بقیه اون‌قدرها که ما فکر می‌کنیم روی اشتباهاتمون زوم نیستن 😄🎙️

زمان

1405/02/25 01:41

کاربر

ریحانه زارعی

زمان عضویت: 1403/04/02

پاسخ

جواب: به نظر من اعتماد به نفس با تمرین رشد میکنه. تمرین هایی که خانوم زارعی تو پکیجشون دادن محشره. ممنون ک...

دلآرام عزیز، خیلی خوشحالم که تمرین‌ها برات مفید بوده 🌱 واقعاً هدف ما هم از اول این بود که آموزش‌ها کاربردی، قابل‌تمرین و در دسترس باشن، نه صرفاً تئوری. و ممنونم که تجربه‌ ات رو اینجا نوشتی ✨

زمان

1405/02/25 01:43